Cutreierand strazile fascinante ale Sighisoarei poti gasi multe locuri de popas pentru un drumet obosit.

cofetarie1Unul din acestea este si cofetaria-patiserie “Burg Kaffe”, unde in laboratorul propriu se prepara cele mai variate si apetisante produse. Acestea se pot servi intr-un decor elegant, placut si relaxant. Interiorul este simplu dar modern, iluminat discret, iar aranjamentele florale completeaza senzatia de prospetime. Prajiturile de casa si placintele traditionale cu fructe, cum numai bucataria Transilvana le poate oferi, completate de specialitatile de cofetarie-patiserie sunt produse din ingrediente naturale, atent selectionate si de cea mai buna calitate.

Aceste produse elaborate dupa retetele unei culturi gastronomice aflata la confluenta experientei de veacuri a gospodinelor sasoaice, unguroaice si romance, participa la crearea atmosferei de intimitate a casei. Pentru ocazii festive, nunti si botezuri cofetaria ofera o gama variata de prajituri si torturi, inspirate din revistele de specialitate romanesti si internationale.

Salonul se poate inchiria pentru diferite evenimente sau petreceri pentru copii, unde optional poate participa si un clown.

Diversitatea mare de produse ale casei, specialitatile de cafea si bauturile racoritoare, alaturi de o terasa aerisita, va va transforma sigur in clienti fideli.